Eenheden aanpassen

Details van Eenheden aanpassen

• Modulecode ESA1704
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic

Het is mogelijk om de eenheden aan te passen in SCIA Engineer.
De eenheden vindt je terug bij via bestand > project instellingen > eenheden via het hoofdmenu of kunnen geraadpleegd worden via de statusbalk.
Het is tevens mogelijk om het aantal decimalen hier aan te passen.

Je kan de eenheden venster ook openen via de statusbalk rechtsboven op het scherm.

Vooraleer de eenheden van de resultaten worden aangepast, moeten de resultaten eerst herlezen worden.

Note: Merk op dat ook de default instellingen kunnen gewijzigd worden. Zo moet je de instellingen niet steeds handmatig wijzigen bij het openen van een project.
Gebruik de knop 'bewaar gebruikers standaard instellingen' om de instellingen op te slagen en de knop 'laad gebruikers standaard instellingen' om deze in een ander project in te laden.