Foutmelding tijdens berekening “Insufficient number of resulting eigenvalues!”

Als het Lanczos algoritme niet het aantal gevraagde eigenmodes kan vinden met voldoende nauwkeurigheid krijg je bovengenoemde foutmelding. Om dit te verhelpen dient u één van de volgende stappen uit te voeren:

• Verminder het aantal te berekenen eigenmodes in de solver instellingen
  • Verminder de solver nauwkeurigheid ratio in de solver instellingen
  • Gebruik een alternatieve methode, bijvoorbeeld deelruimte iteratie
Referentienummer:
ESA1310
Categorie:
Calculation (non linear, dynamics, ...)