Compatibiliteit SCIA Engineer en Avira antivirus

Details van Compatibiliteit SCIA Engineer en Avira antivirus

• Modulecode ESA0038
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic

Het is mogelijk dat SCIA Engineer niet geïnstalleerd kan worden in Avira antivirus wordt toegepast. Dit komt omdat SCIA Engineer een ZenSupp.dll bestand gebruikt voor de installatie van de software. ZenSupp.dll bevat verschillende crypting tools. Verschillende computervirussen gebruiken dezelfde crypting tools waardoor Avira het Zensupp.dll bestand als virus zal herkennen. De installatie zal hierdoor niet volledig uitgevoerd kunnen worden.

Het is aangeraden om een andere antivirussoftware te gebruiken dan Avira. Het ZenSupp.dll bestand is compleet veilig, wat je kan controleren door het bestand te scannen op deze pagina: https://www.virustotal.com/