Is er een manier om de snelheid van berekening te verhogen (door virusscan uit te zetten)?

Het zou kunnen dat de virusscan de snelheid van het programma SCIA Engineer vertraagt. Een voorbeeld over hoe dit kan opgelost worden wordt hieronder gegeven voor een Symantec virusscanner.

U dient deze niet volledig uit te zetten (wat gevaarlijk kan worden), maar u kan programma's hierbij excluden.

Hieronder worden een aantal screenshots gegeven.

Allereerst kan u bij de instellingen kiezen om bestanden, mappen en processen uit te sluiten.

Hier kan u vervolgens bepaalde mappen en submappen van SCIA Engineer toevoegen:

Dit zou een oplossing kunnen bieden voor crashes en trage berekeningen.

Referentienummer:
ESA0021