Hoe kunnen resultaten voor stalen verbindingen weergegeven worden?

Sinds SCIA Engineer 15.2 is er een nieuwe functie geïmplementeerd, namelijk Samenvatting. Met deze functionaliteit is de gebruiker in staat om de details van de stalen verbinding duidelijker weer te geven, zoals de eenheidscontrole, stijfheid van de verbinding, interne krachten, weerstandswaardes, ...

De nieuwe Samenvatting vervangt de oudere actie knop Resultaten

De overige uitvoer niveaus zijn overanderd gebleven.

Referentienummer:
ESA1504
Categorie:
Steel