Wat betekent de foutmelding ivm EnvESARemoteApp?

Bij het aanmaken van een nieuw project, of het openen van een bestaand project, is het mogelijk dat de volgende melding verschijnt:

Deze melding betekent dat de gebruiker niet voldoende rechten heeft op de temp folder (folder met tijdelijke bestanden).

De locatie van de temp folder kan terug gevonden worden via 'Instellingen > Opties > tabblad Bestanden > Tijdelijke bestanden'.

Er zijn 2 manieren om ervoor te zorgen dat deze melding niet meer verschijnt:

• De gebruiker zorgt ervoor dat hij/zij voldoende rechten bekomt voor deze folder.
  • De gebruiker zorgt ervoor dat hij/zij de locatie van de temp folder aanpast. De temp folder dient dan geplaatst te worden op een locatie waarvoor de gebruiker wel over voldoende rechten beschikt.
    De locatie van de temp folder kan aangepast worden via 'Instellingen > Opties > tabblad Bestanden > Tijdelijke bestanden'.

Bij dubbel klikken op het pad naar de temp folder, komt er een bijkomende knop met 3 puntjes tevoorschijn achter dit pad.
    Door te klikken op deze knop, kan de temp folder op een andere locatie geplaatst worden.

D
    eze wijzigingen zijn pas van toepassing nadat Scia Engineer afgesloten en opnieuw gestart wordt.
Referentienummer:
ESA0041