Voer een stille (msi) installatie uit

Details van Voer een stille (msi) installatie uit

• Modulecode ESA0014
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic
Wanneer SCIA Engineer op meerdere computers in een bedrijf moet worden geïnstalleerd, kan het interessant zijn om een ​​batchinstallatie van SCIA Engineer uit te voeren.

Voor een stille installatie kan je het .msi-bestand gebruiken dat je kan vinden in de DISK1-map wanneer je de volledige installatie (distributie-instelling) van SCIA Engineer hebt gedownload. Het volgende document beschrijft de opdrachtregelparameters die je tijdens de installatie kan instellen:

Opmerkingen:

• het is niet mogelijk om de locatie van mappen (Temp-map, Autosave-map, ...) te definiëren tijdens de msi-installatie. Je kan deze locaties na de installatie wijzigen via het register. Voor SCIA22.0 is dit de volgende locatie in het register: HKEY_CURRENT_USER\Software\SCIA\Esa\22.0\Admin\Dir
  • de prereqs (Visual C++) worden niet geïnstalleerd met de msi-installatie. Je kan ze voor de msi-installatie installeren of je kan het bestand Setup.exe gebruiken voor een stille installatie met bv. Bootstrapper (met dezelfde parameters als beschreven in het document hierboven)