Wat betekent de foutmelding “Error <- 35 >?

Het is mogelijk dat de foutmelding ‘Error <- 35 > opening profile library : aborting...’ verschijnt wanneer je een project probeert te openen of importeren in SCIA. Dit geeft namelijk aan dat het pad naar de doorsnedebibliotheken meer dan 35 karakters bevat. Dit probleem kan anderzijds eenvoudig opgelost worden door de doorsnedebibliotheken te kopiëren naar een andere locatie, bijvoorbeeld C:\ProfileLibrary. Dit pad moet je vervolgens ook aanpassen binnen de bestanden die je kan terugvinden in de Opties onder de Instellingen van de software.

Error 35

Om deze foutmelding te vermijden, moet je de volgende werkmethode toepassen:

1. Kopieer de map 'ProfileLibrary' uit de map C:\Program Files (x86)\SCIA\Engineer19.0  naar bijvoorbeeld de local C-drive C:\:

Profile library

2. Open de opties van SCIA en selecteer het tab 'Bestanden' in de Opties. Selecteer vervolgens de optie 'Doorsnedebibliotheken' en definieer het nieuwe pad naar de map. In dit geval bijvoorbeeld C:.\.

Bestanden

3. Vervolgens dien je te bevestigen met 'OK' en SCIA opnieuw op te starten.

Nadat je deze werkmethode toegepast hebt, kan jet het project opnieuw openen of importeren zonder dat de foutmelding opnieuw optreedt.