Wat betekent de foutmelding "Het is niet mogelijk om container te schrijven naar bestand..." ?

SCIA Engineer maakt gebruik van tijdelijke bestanden, de zogenaamde TEMP folder. Bij het openen en opslaan van SCIA Engineer bestanden, worden er dus ook tijdelijke bestanden ingelezen en weggeschreven.

Hierbij is het belangrijk dat deze bestanden niet geblokkeerd worden. Indien deze bestanden toch geblokkeerd zouden worden, dan krijgt u de volgende foutmelding tijdens het openen of opslaan van SCIA Engineer bestanden:

Dit kan opgelost worden door de Temp folder van SCIA Engineer toe te voegen aan de lijst van uitzonderingen in uw antivirus programma.

U kunt de locatie van deze map vinden via Instellingen > Opties > Bestanden: