Foutmelding tijdens installatie - cars.cab

Bij het installeren van SCIA Engineer 2011 via de DVD, geeft het programma de volgende melding:

Dit kan opgelost worden door op de volgende link eerst te installeren:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=6149

Hier kiest men dan voor de gewenste taal en men klikt vervolgens op "Continue".

Indien men nadien de installatie van SCIA Engineer 2011 terug start, zal deze correct werken.