Foutmelding tijdens installatie - cars.cab

Bij het installeren van SCIA Engineer 2011 via de DVD, geeft het programma de volgende melding:

Dit kan opgelost worden door op de volgende link eerst te installeren:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=6149

Hier kiest men dan voor de gewenste taal en men klikt vervolgens op "Continue".

Indien men nadien de installatie van SCIA Engineer 2011 terug start, zal deze correct werken.

Referentienummer:
ESA0034