Andere talen installeren

Details van Andere talen installeren

• Modulecode ESA0026
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic

Als de melding 'taal module is niet beschikbaar' weergegeven wordt, kan SCIA Engineer de juiste taal niet vinden om op te starten.

Hier kan je op 'Ja' klikken om de globale UI intsellingen van SCIA Engineer te openen. Wanneer de gewenste taal niet geïnstalleerd is, zal deze ook niet terug te vinden zijn in de lijst.

Om een bepaalde taal te gebruiken moet je hiervoor een module hebben en moet de taal geïnstalleerd zijn. Het is mogelijk dat je tijdens de installatie een andere taal gekozen hebt dan de taal van je modules.

Als de installatie van SCIA Engineer voltooid is, is het nog steeds mogelijk om andere talen te installeren achteraf:

• Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen, selecteer de versie van SCIA Engineer en kies 'wijzig.
  • Kies daarna voor de optie 'wijzig' en klik op 'volgende'.
  • Selecteer de gewenste talen en klik opnieuw op 'volgende'. De bijkomende geslecteerde talen worden dan geïnstalleerd. Je zal deze talen enkel kunnen gebruiken als je hiervoor ook de module hebt.