Tijdelijke bestanden opschonen

Details van Tijdelijke bestanden opschonen

• Modulecode ESA1918
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic

Tijdens het normaal gebruik van SCIA Engineer worden een aanzienlijk aantal tijdelijke bestanden aangemaakt, die een behoorlijke omvang kunnen aannemen. Deze bestanden nemen plaats op de harde schijf in, tot het moment dat deze problemen kunnnen geven met betrekking tot geheugencapaciteit,... Dit kan het correct gedrag van de software beïnvloeden.

Om dit te vermijden, kan je regelmatig deze tijdelijke bestanden opschonen door alle inhoud in de map van de tijdelijke gegevens te verwijderen. Standaard is dit volgende map:

C:\Gebruikers\*gebruikersnaam*\ESAXX.X\Temp

Met:

• Afhankelijk van de taal heet de map op de C-schijf ‘Gebruikers’ of ‘Users’;
  • *gebruikersnaam* is de naam van de gebruiker die is aangemeld op de computer;
  • ‘ESAXX.X’ is de versie van SCIA Engineer (bijvoorbeeld ESA21.1 als je SCIA Engineer 21.1 aan het gebruiken bent).

Opmerking: zorg dat SCIA Engineer is afgesloten vooraleer deze Temp map te verwijderen, anders kan je corrupte gegevens creëren.