Importeer een ESA bestand in een bestaand project

Details van Importeer een ESA bestand in een bestaand project

• Modulecode ESA1113
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic

Als je twee aparte ESA bestanden hebt, kan je deze samenvoegen in éénzelfde bestand. De stappen die je daarvoor moet uitvoeren worden hier besproken.

Opmerking: Het ESA bestand, dat je wil importeren moet gemaakt zijn in dezelfde of een oudere versie van SCIA Engineer als het ESA bestand waarin je het model importeert.

1. Open het ESA project waarin je het andere model wil importeren
  2. Zoek het commando 'importeer project van esa bestand' via de SCIA Spotlight
  1. Kies het bestand dat je wil importeren
  2. Selecteer het invoegpunt voor het geïmporteerde model. Beëindig het commando met escape.