Licentie instellingen

Details van Licentie instellingen

Sinds versies 19.1.5xxxx, 20.0.5xxxx, 21.0.5xxxx and 21.1.3xxxx zijn de licentie instellingen te raadplegen direct in de software. Je kan de instellingen openen via de knop in de hoek rechts bovenaan.

In de oude interface van de software kan je de licentie instellingen openen via het hoofdmenu > instellingen > opties > tabblad bescherming:

De licentie instellingen kunnen ook geraadpleegd worden via de projectmanager. De projectmanager kan geopend worden via hoofdmenu > bestand > projectmanager:

Opmerking: In het verleden was het mogelijk om de licentie instellingen te openen via een apart venster (protectie instellingen). Deze kon je openen via het windows menu.