SCIA vymenovala s účinnosťou od 1. decembra 2015, pani Hilde Sevens za novú generálnu riaditeľku

pondelok, 14 december, 2015

Herk-de-Stad, Belgicko (14. decembra 2015) - firma SCIA, popredný dodávateľ výpočtového softvéru pre návrh stavebných konštrukcií a člen skupiny Nemetschek Group, oznámila vymenovanie pani Hilde Sevens generálnou riaditeľkou s účinnosťou od 1. decembra 2015. Vo funkcii nahrádza Jean-Pierre Rammanta, ktorý odišiel do dôchodku.

Hilde Sevens - new CEO of SCIA

Pred nástupom do SCIA získala Hilde Sevens viac ako desaťročné skúsenosti na riadiacich pozíciách v oblasti produktového manažmentu a na poli Business & Product Development. Pracovala pre také firmy ako Siemens PLM a Autodesk v Kalifornii, Spojené Štáty. Medzi jej silné stránky, posilnené medzinárodnými skúsenosťami a podnikateľským duchom, patrí vytváranie stratégie a rozvíjanie rastu už zavedených firiem s dôrazom na jasnú podnikateľskú víziu.

"Vymenovaním do pozície generálnej riaditeľky SCIA som skutočne poctená," hovorí Hilde Sevens. "Stavebný priemysel bude v budúcej dekáde vo veľkej miere zavádzať nové technológie, ako napr. BIM, s cieľom podporovať a propagovať výrazné zvýšenie produktivity. Pretože SCIA je súčasťou tohto procesu, ja osobne som plne oddaná tejto novej výzve, ktorej cieľom je to, aby sa SCIA stala globálnym ideovým lídrom v stavebnom priemysle, ktorý pozdvihne inovácie v tomto odvetví na novú, vyššiu úroveň."

Patrik Heider, hovorca správnej rady Nemetschek Group dodáva: "Sme veľmi radi, že Hilde je novou generálnou riaditeľkou SCIA. Správna rada verí, že bude pre firmu aj pre jej tím zamestnancov inšpirujúcim prínosom.Hilde bude vďaka svojim bohatým skúsenostiam, prirodzenému talentu a obchodnej prezieravosti pomáhať SCIA rásť v medzinárodnom meradle. Tešíme sa na úzku spoluprácu a na jej úspešné vedenie firmy SCIA v dnešnej vzrušujúcej dobe."

Súčasne s tým vyjadruje Patrik Heider poďakovanie: "Zároveň by sme chceli bývalému generálnemu riaditeľovi Jean-Pierre Rammantovi čo najsrdečnejšie popriať všetko najlepšie k jeho zaslúženému odchodu do dôchodku.Bol vôbec prvým generálnym riaditeľom SCIA a bol nadmieru stimulujúcim vodcom pripraveným zdolať akúkoľvek výzvu. Sme naozaj vďační za jeho neobyčajný prínos k rastu firmy a za jeho legendárne vedenie firmy po dobu 41 rokov."

Spoločnosť SCIA bola založená v roku 1974 a za dobu svojej existencie sa stala jednou z vedúcich firiem v oblasti vývoja softvéru pre návrh a výpočet konštrukcií s podporou Open BIM. SCIA Engineer integruje do jednej aplikácie návrh, výpočty a posudky všetkých typov konštrukcií vyrobených z rôznych materiálov. Jeho široká ponuka funkcií robí z neho nástroj vhodný pre všetky typy projektov: kancelárske budovy, priemyselné objekty a mosty, to všetko v rámci rovnakého ľahko použiteľného prostredia. SCIA je súčasťou Nemetschek Group - celosvetovo vedúceho dodávateľa softvéru pre AEC priemysel (Architecture, Engineering, Construction).

Mr. Francis Vanderbruggen
Industrieweg 1007, 3540 Herk-de-Stad (Belgium)

Email: marketing@scia.net
Website: www.scia.net