Welke uitzonderingen voeg ik toe aan mijn antivirus?

Uitzonderingen instellen voor SCIA Engineer in je antivirus helplt om de performance te verbeteren. Het verhelpt problemen met corrupte data, bestanden en andere die veroorzaakt kunnen worden door de virusscan die de normale werking van het programma verhindert. De lijst van bestanden & mappen om in te stellen als uitzondering in de Antivirus software:

(1) Mappen (en alle submappen):

• C:\Gebruikers\<loginnaam>\ESAXX.X (XX.X = de versie van SCIA Engineer: bv. ESA19.1 voor SCIA 19.1)
  • C:\Gebruikers\<loginnaam>\Documenten\ESAXX.X (XX.X = de versie van SCIA Engineer: bv. ESA19.1 voor SCIA 19.1)

(2) De belangrijkste (en meest gebruikte) executables zijn:

• Esa.exe
  • EsaEngineeringReport.exe
  • EsaStartupScreen.exe
  • Solver.exe
  • Solver64.exe
  • DesignForms_CalcExe.exe
  • Lockman.exe

Deze executables bevinden zich in de installatiemap van SCIA Engineer (met XX.X = de versie van SCIA Engineer: bv. Engineer19.1 voor SCIA 19.1):

• SCIA 32 bit versie: C:\Program Files (x86)\SCIA\EngineerXX.X
  • SCIA 64 bit versie: C:\Program Files\SCIA\EngineerXX.X

Opmerking: sommige klanten stellen de volledige installatiemap van SCIA Engineer in als uitzondering, omdat testen heeft aangetoond dat dit een positieve invloed heeft op de prestaties van de software.

Afhankelijk van het merk van de Antivirus verhoogt dit de snelheid met 3%-5%.