Hoe kunt u gemakkelijk roteren, bewegen & zoomen in SCIA Engineer?

Rechtsonder in het werkgebied van SCIA Engineer zijn er enkele scroll balken die dienen om uw zichtpunt in het model te wijzigen.

Het is ook mogelijk om dezelfde handelingen te doen via sneltoetsen:
SHIFT + Rechtermuis knop = bewegen
Klikken op de scroll knop = bewegen
CTRL + Rechtermuis knop = roteren
SHIFT + CTRL + Rechtermuis knop = zoomen
Scroll knop = Zoomen

Tip: Als u wenst te roteren rondom een bepaalde knoop of element dient u deze eerst te selecteren alvorens te roteren. SCIA Engineer zal dan roteren rondom uw selectie.

Referentienummer:
ESA1808