Weergave van het model

Details van Weergave van het model

• Modulecode ESA11503
  • Software
    • SCIA AutoConverter
  • FAQ topic

Deze FAQ bundelt enkele vragen en antwoorden over het aanpassen van een weergave in de SCIA AutoConverter.

Vraag: Wat zijn de basisbedieningen om het model te bekijken?
Antwoord: Je kan je muis en toetsenbord gebruiken om:

• Draaien – klik met de linkermuisknop en sleep de muis
  • Pan – klik met de rechtermuisknop en sleep de muis
  • Zoom – wielknop van de muis
  • Vloeiende zoom - CTRL + wielknop van de muis
  • Selecteer een object – klik met de linkermuisknop op het object
  • Selecteer meer objecten – CTRL + linkermuisknop op de objecten
  • Gebiedsselectie – CTRL + linkermuisknop ingedrukt houden

Vraag: Zoomen is te grof.
Antwoord: Je kan soepel zoomen door CTRL ingedrukt te houden en vervolgens de wielknop op je muis te gebruiken.

Vraag: Ik raakte verdwaald in het model tijdens het zoomen en bewegen.
Antwoord: Gebruik de knop 'Reset Scene' onderaan het scherm. Hierdoor wordt de camera naar een standaardpositie verplaatst en worden ook geïsoleerde of verborgen objecten gereset.