Error: een onbenoemd bestand omvat een foutief pad

Details van Error: een onbenoemd bestand omvat een foutief pad

• Modulecode ESA1911
  • Software
    • SCIA Engineer
  • FAQ topic

Deze FAQ legt uit wat je kan doen indien je deze error krijgt: An unnamed file contains an incorrect path.

Als je bij het openen van SCIA Engineer de volgende melding krijgt, dan wil dat zeggen dat er een klein probleem is met de tijdelijke bestanden.

Deze melding komt meestal voor in een studentenversie, maar kan ook voorkomen in de volledige versie van SCIA Engineer. Na het verwijderen van de tijdelijke bestanden, kan het project opnieuw geopend worden.

De locatie van de tijdelijke bestanden map kan gevonden worden via Hoofdmenu > Beeld > Globale UI instellingen > tab Sjablonen en mappen > tijdelijke bestanden

Deze map kan je volledig leegmaken. LET OP dat SCIA Engineer volledig is afgesloten wanneer je deze map leegmaakt, anders kan je corrupte data creëren!