Problemen bij de Grafische Weergave

Indien problemen ondervonden worden bij de grafische weergave binnen SCIA Engineer zoals bijvoorbeeld menu's die gedeeltelijk leeg zijn, selecties die naast de staven verschijnen... dan kan u volgende stappen volgen om dit probleem op te lossen:

1. Ga binnen SCIA Engineer naar "Instellingen" > "Opties" en wijzig op het tabblad "Omgeving" de optie "Renderen" naar "Softwarematig". Start vervolgens het programma opnieuw op.

2. Controleer of de driver van uw grafische kaart up-to-date is en download indien nodig de recentste driver van de website van uw fabrikant.

3. Indien de vorige stappen het probleem nog niet verholpen hebben kan u trachten de Hardware Acceleratie van uw grafische kaart te verlagen:

Ga naar de instellingen van de videokaart:

Rechter muisklik op het bureaublad >" Properties"

"Settings" > "Advanced" > "Troubleshoot"  en pas hier de Hardware Acceleratie aan naar de volgende stand:

Referentienummer:
ESA1801