SCIA jmenovala, s účinností od 1. prosince 2015, paní Hilde Sevens jako novou generální ředitelku

Pondělí, 14. Prosinec 2015
Čeština

Herk-de-Stad, Belgie (14. prosince 2015) – firma SCIA, přední dodavatel výpočetního softwaru pro návrh stavebního konstrukcí a člen skupiny Nemetschek Group, oznámila jmenování paní Hilde Sevens generální ředitelkou s účinností od 1. prosince 2015. Ve funkci nahrazuje Jean-Pierre Rammanta, který odešel do důchodu.

Hilde Sevens - new CEO of SCIAPřed nástupem ve SCIA získala Hilde Sevens více jak desetileté zkušenosti na řídicích pozicích v oblasti produktového managementu a na poli Business & Product Development. Pracovala pro takové firmy jako Siemens PLM a Autodesk v Kalifornii, Spojené Státy. Mezi její silné stránky, posílené mezinárodní zkušeností a podnikatelským duchem, patří vytváření strategie a rozvíjení růstu u již zavedených firem s důrazem na jasnou podnikatelskou vizi.

„Jmenováním do pozice generální ředitelky SCIA jsem skutečně poctěna,“ říká Hilde Sevens. „Stavební průmysl bude v příští dekádě ve velké míře zavádět nové technologie, jako např. BIM, s cílem prosazovat a propagovat výrazné zvýšení produktivity. Protože SCIA je součástí tohoto procesu, já osobně jsem plně oddána této nové výzvě, jejímž cílem je to, aby se SCIA stala globálním ideovým lídrem ve stavebním průmyslu, který pozvedne inovace v daném odvětví na novou, vyšší úroveň.“

Patrik Heider, mluvčí správní rady Nemetschek Group dodává: „Jsme velmi rádi, že Hilde je novou generální ředitelkou SCIA. Správní rada věří, že bude pro firmu i pro její tým zaměstnanců inspirujícím přínosem. Hilde bude díky svým bohatým zkušenostem, přirozenému talentu a obchodní prozíravosti pomáhat SCIA růst v mezinárodním měřítku. Těšíme se na úzkou spolupráci a na její úspěšné vedení firmy SCIA v dnešní vzrušující době.“

Současně s tím vyjadřuje Patrik Heider poděkování: „Zároveň bychom chtěli bývalému generálnímu řediteli Jean-Pierre Rammantovi co nejsrdečněji popřát vše nejlepší k jeho zaslouženému odchodu do důchodu. Byl vůbec prvním generálním ředitelem SCIA a byl nadmíru stimulujícím vůdcem připraveným zdolat jakoukoli výzvu. Jsme opravdu vděčni za jeho neobyčejný přínos k růstu firmy a za jeho legendární vedení firmy po dobu 41 let.

Firma SCIA byla založena v roce 1974 a za dobu své existence se stala jednou z vedoucích firem v oblasti vývoje software pro návrh a výpočet konstrukcí s podporou BIM. SCIA Engineer integruje do jedné aplikace návrh, výpočty a posudky konstrukcí všech typů a velikostí zhotovených z různých materiálů. Jeho bohatá nabídka funkcí z něj činí nástroj vhodný pro všechny typy projektů: kancelářské budovy, průmyslové objekty i mosty - vše ve snadno ovladatelném prostředí. SCIA je součástí skupiny Nemetschek Group – předního světového dodavatele softwarových řešení pro architekturu, inženýring a stavební výrobu (AEC).

K rukám: Francis Vanderbruggen
Industrieweg 1007, 3540 Herk-de-Stad (Belgium)

Email: marketing@scia.net
Website: www.scia.net