Foutmelding tijdens installatie - AL883~2.CAB niet gevonden

Dit is een probleem tijdens de installatie van SCIA Engineer 2011.0.341 op Windows Vista computers.

Probleem: Tijdens de installatie komt er een foutmelding over het bestand "AL8883~2.CAB" dat niet gevonden kan worden.

Oplossing:

• unzip de "Release_2011.0.341.zip" folder naar de DISK1 folder
  • zoek manueel in deze DISK1-folder het bestand "AL8883~11.CAB"
  • hernoem dit bestand manueel naar "AL8883~2.CAB"

Hiermee zou het probleem van de baan moeten zijn en zou de installatie moeten lukken.

Het probleem verschijnt niet wanneer er tijdens de installatie voor de "Custom" installatie wordt gekozen en hierbij de optie "Allplan Support" gedeselecteerd wordt. Dan zal de installatie eveneens geen probleem geven.