3D Wind generator en Windows 8 compatibiliteit

De 3D wind generator plugin (tot versie 1.1.34.0) werkt niet in Windows 8.

Deze plugin is de versie die wordt geleverd met de installatie van SCIA Engineer 2012.0.1049.

De huidige oplossing is:

• Bij gebruik van een SCIA Engineer versie nieuwer dan v2012.0.1049
    • is er geen probleem, u gebruikt een 3D wind generator plugin die compatibel is met Windows 8
  • Bij gebruik van een SCIA Engineer versie ouder dan of gelijk aan v2012.0.1049

Installatie van de 3D wind generator plugin:

• download de 3D wind generator plugin
  • extract 'setup.exe' uit deze zip-file
  • klik met de rechtermuisknop op 'setup.exe' en kies Eigenschappen
  • selecteer de 'Compatibility'-tab
    • activeer de optie 'Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren:'
    • selecteer 'Windows 7'

Setup.exe properties - Compatibility mode for Windows 7
  • sla deze instelling op door op de [OK]-knop te klikken
  • voer nu 'setup.exe' uit om de plugin te installeren
Referentienummer:
ESA0039