ESA-Prima Win start op in demoversie na de installatie van SCIA Engineer

Als Esa Prima WIn opstart in demoversie nadat SCIA Engineer geïnstalleerd is en u gebruikt een standalone dongle, dan zal dit waarschijnlijk veroorzaakt worden door de installatie van de Sentinel driver. Deze wordt namelijk niet goed herkend door Esa Prima Win.

U kan de volgende stappen volgen om het pobleem op te lossen

1. Ga naar Add/Remove programs van Windows en deïinstalleer de Sentinel Protection Installer
  2. Download de laatste versie van de Sentinal Protection Installer vanaf de Sentinel site: http://www.safenet-inc.com/support-downloads/sentinel-drivers/
  3. Installeer deze driver en kies tijdens de installatie voor een Custom installation
  4. Kies tijdens de installatie om de Sentinel System Drivers te installeren, maar niet de "Sentinel Protection" Server en de "Sentinel Keys Server":

Na deze installatie start Esa Prima Win terug correct op (en niet langer in demoversie).

Referentienummer:
ESA0041