Waarom kan SCIA Engineer niet geïnstalleerd worden op een pc met Avira antivirus?

Het is mogelijk dat SCIA Engineer niet kan geïnstalleerd worden op een pc waarop Avira antivirus gebruikt wordt.
Er wordt een ZenSupp.dll bestand gebruikt bij de installatie.
ZenSupp bevat enkele crpting tools.

Het probleem is dat dezelfde crypting tools vaak gebruikt worden bij virussen. Hierdoor zal Avira het ZenSupp.dll bestand aangeven als een virus en kan de installatie van SCIA Engineer niet voltooid worden.

Het is aangeraden om in dat geval een ander antivirus programma te gebruiken.

Het ZenSupp.dll bestand dat gebruikt wordt door SCIA Engineer is veilig. Dit kan getest worden door dit bestand te controleren op de volgende pagina: https://www.virustotal.com/

Referentienummer:
esa0038