Hoe vind ik gesloten knoppenbalken terug?

Ga naar Beeld > Knoppenbalken en heractiveer de knoppenbalk die verdwenen is (vinkje aan).

image

Als de knoppenbalk al actief staat, maar niet zichtbaar is in het scherm, zoek dan of deze niet toevallig geminimaliseerd is of op een ander scherm staat. Als je ze toch niet kan terugvinden kan je steeds de interface resetten, zodat alle knoppen en vensters weer op hun initiële positie komen te staan. Dit doe je onder Instellingen > Opties door te klikken op reset GUI:

image

Na het herstarten van SCIA Engineer zullen alle vensters en knoppen weer op hun initiële positie staan.