Engineering Report - Hoe kan ik mijn rapport exporteren naar PDF?

Er zijn verschillende manieren om een ​​pdf aan te maken.
Wanneer u op de grote knop in de linkerbovenhoek klikt, verschijnt het dialoogvenster exporteren.

Engineering Report - export report

U kunt kiezen tussen afdrukken of exporteren naar een bestand.

Engineering Report - print report  Engineering Report - export report to pdf

In SCIA Engineer 2013 kunt u opnieuw gebruik maken van 3D PDF in uw rapporten.
Zorg ervoor dat je de optie "Exporteer naar PDF als 3D" in de eigenschappen van de figuur activeert en de exporteur zorgt voor de rest.

Engineering Report - 3D-pdf export option  Engineering Report - 3D pdf

Referentienummer:
ESA2005