Wat kan de foutmelding "Encountered an improper argument." veroorzaken?

Deze foutmelding kan veroorzaakt worden door slecht gegenereerde vrije lasten in uw project. Indien dit het geval is kan u dit verhelpen door de functionaliteit ‘opschonen’ (Tools ->Opschonen) te gebruiken.

Via opschonen kunt u alle gegenereerde vrije lasten verwijderen uit het model. Waardoor deze vrije lijnlasten opnieuw gegenereerd zullen worden tijdens de berekening.

Een andere mogelijke oorzaak voor deze foutmelding is het beschikken over onvoldoende rechten tot bepaalde SCIA Engineer mappen. Dit kan u oplossen door volledige toegang te verlenen voor de volgende mappen:

• C:\Program Files (x86)\Scia
  • C:\Gebruikers\<Uw gebruikersnaam>\ESAxx.x

Volledige rechten kunnen gegeven worden aan Windows gebruikers door deze mappen te selecteren en op uw rechtermuisknop te klikken -> Eigenschappen. In het tabblad ‘beveiliging’ kan u volledige controle toekennen op deze map.