Hoe een snelkoppeling van de protectie-instellingen op de pc plaatsen?

Protectie-instellingen

De protectie-instellingen zijn een onderdeel van SCIA Engineer om licenties in gebruik te nemen.

Zeker met netwerklicenties met meerdere gebruikers zal het vaak nodig zijn om deze instelling snel en gemakkelijk te kunnen wijzigen.

Het programma dat aangesproken wordt bij het openen van de protectie-instellingen is het uitvoerbaar bestand 'Lockman.exe'.
Dit kan u vinden in de map waar SCIA Engineer geïnstalleerd is.

Een voorbeeld hiervan is:
C:\Program Files (x86)\SCIA\Engineer2012.0

Als u vervolgens in die map 'Lockman.exe' vindt, dan heeft u het programma van de protectie-instellingen gevonden.
Door vervolgens een snelkoppeling te maken naar het bureaublad (of het start-menu van Windows), en deze te hernoemen naar 'Protectie instellingen', heeft u een link naar de protectie-instellingen (in dit geval voor SCIA Engineer 2012) gemaakt.

Referentienummer:
ESA0037