Hoe vind ik het juiste psw bestand terug?

Om een lokale dongle te updaten, moet je met het programma keyprog de geschikte pswfile inlezen.
Op de installatiecd staat een map die alle pswfiles bevat van onze klanten. Deze map kan u ook steeds terugvinden op onze website www.scia.net in de vrije downloadsectie bij de setup van de nieuwe versie.

Deze pswfiles hebben als naam een vier of vijfcijferige code.
Deze code is het nummer dat op de dongle staat.

Bij een parallelle dongle is een code terug te vinden van vier cijfers of zes cijfers beginnende met 50.
Het zijn deze laatste vier cijfers die de naam van de pswfile bepalen. (xxxx.psw)

Bij een usb-dongle is een code terug te vinden van zes cijfers beginnende met 55.
Het zijn enkel de laatste vijf cijfers die de naam van de pswfile bepalen. (5xxxx.psw)

Referentienummer:
ESA0006