KEYPROG: Herprogrammeren van de dongle (met psw-bestand met datum na 17/04/2008).

Opgelet:  deze versie van KEYPROG is ENKEL bruikbaar met SCIA Engineer 2008, en hoger, en (voor andere software) met PSW-bestanden die gegenereerd werden na 17/04/2008.

In de SCIA dongle bevinden zich verscheidene modules. Ook voor het draaien van een nieuwe versie van SCIA Engineer (2008, 2008.1, 2009, ...) is het nodig om de dongle te herprogrammeren.  Hiervoor zijn er 2 bestanden nodig:  het programma "Keyprog.exe" en een licentie-bestand.  De naam van dit licentie-bestand is altijd een nummer.  Het is dezelfde nummer dat op de dongle gekleefd is.  De extensie van het licentie-bestand is altijd .PSW.

Bij het uitbreiden van de bestaande modules in de dongle wordt het PSW bestand u altijd per e-mail door SCIA gestuurd.
Bij het installeren van een nieuwe SCIA Engineer 200x versie vindt u het PSW bestand in de folder Tools\Protect op de installatieCD.

Gelieve de volgende procedure te volgen om de dongle te herprogrammeren:

1. Verwijder eerst alle dongles van de computer, behalve de SCIA dongle
2. Laad het programma "Keyprog.exe" naar je computer
3. Start het programma "Keyprog.exe"
4. Klik op [File ... ]

5. Zoek op de CD in de folder Tools\Protect naar het juiste PSW bestand

7. Kies het bestand XXXX.PSW
8. Klik op [Open]

9. Klik [OK] in de dialoog "Programming and reading a dongle"

10. Het programma MOET dan melden: "KEY SUCCESFULLY PROGRAMMED"

Referentienummer:
ESA0005
Vrije gebruiker
Attachments: