Bij het openen van de Help verschijnt een foutmelding

De Help bestanden van SCIA Engineer worden standaard geïnstalleerd. Indien de gebruiker bij installatie ervoor gekozen heeft om deze niet te installeren, kan de help niet weergegeven worden. Via Add/Remove Programs kan de installatie van SCIA Engineer gewijzigd worden om de help bestanden toe te voegen.

Voor de Help wordt de standaard browser van het systeem aangesproken. Indien er dus in de Help een foutmelding verschijnt dan is dit meestal te wijten aan de beveiligings- en ActiveX instellingen van de browser. In Internet Explorer bijvoorbeeld kunnen deze instellingen aangepast worden onder Tools > Internet Options > Security.

Indien het aanpassen van de beveiligingsopties geen oplossing biedt dan heeft uw browser waarschijnlijk geen toegang tot bepaalde componenten. Op de Support website van Microsoft wordt aangegeven hoe dit kan opgelost worden. Eén van de mogelijke oplossingen is de volgende:

http://support.microsoft.com/kb/896054

Referentienummer:
ESA1804