Hoe kunnen de (default) instellingen van een documentfiguur gewijzigd worden

Vanuit het werkvenster van SCIA Engineer kan men figuren naar het document sturen.

Verschillende eigenschappen van de figuur kunnen ingesteld worden.

De figuurhoofding verschilt uiteraard van figuur tot figuur.

Er zijn echter ook een aantal instellingen die men als standaard instelling kan instellen, zoals de grootte, de weergavemodus, enz.

Deze instellingen zullen steeds van figuur tot figuur editeerbaar blijven, maar toch kan het interessant zijn om te weten hoe men de defaultinstellingen hiervan kan wijzigen.

Door te klikken op de bewaarknop kan men de instellingen opslaan als een .set bestand.
Vervolgens kan men dit .set bestand gebruiken om het overeenstemmende .set bestand uit de Set folder te vervangen. Hierdoor zullen de defaults gewijzigd worden.

(Voor een gedetailleerde beschrijving wordt verwezen naar de faq over het wijzigen van defaultinstellingen in SCIA Engineer)

Referentienummer:
ESA1707
Categorie:
Output (document, engineering report, ...)